Care sunt costurile ascunse ale cardurilor de credit

Postat la 25 martie 2010 18 afişări

Bancile vor dori mereu sa castige de pe urma clientului indiferent de cat de tentant pare produsul pe care il ofera. Pentru fiecare credit acordat sau card eliberat, banca are doua tipuri de comisioane: cele vizibile, pe care le gasim in afise, brosuri, si cele ascunse, de care nu aflam doar atunci cand este prea tarziu. Am intrebat la patru banci pentru tine si am aflat care sunt comisioanele pe care le platesti atunci cand ai un card de credit.

Comisioanele pot fi diferite de la o banca la alta, dar cele pe care le vom prezenta se intalnesc foarte des la bancile romanesti.

Vorbim in primul rand despre comisionul de retragere a numerarului de la bancomat, despre comisionul de administrare, comision de interogare sold, comision de emitere a cardului, comision pentru plata intarziata, dar si despre cel mai nou comision, adica cel de asigurare a sumei folosite.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
costuri,
carduri,
comisioane,
credite
/actualitate/afaceri/care-sunt-costurile-ascunse-ale-cardurilor-de-credit-5777591
5777591
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.