Bursa din SUA a deschis in scadere. Deprecierea euro fata de dolar s-a accelerat

Postat la 08 august 2011 21 afişări

Euro s-a depreciat fata de dolarul american cu peste 0,7% si a atins minimul zilei dupa deschiderea in scadere a sedintei de luni pe bursa din Statele Unite, prima dupa retrogradarea SUA de catre agentia Standard& Poor's.

Toti indicii importanti de pe Wall Street au deschis in scadere. Euro s-a depreciat pana la 1,4148 dolari, potrivit Reuters, insa a revenit ulterior la 1,4178 dolari, in declin cu 0,7% fata de sedinta anterioara. Moneda europeana se afla deja sub presiune, dupa ce impactul pozitiv achizitiilor de obligatiuni ale Italiei si Spaniei de catre Banca Centrala Europeana s-a redus, iar aversiunea fata de risc a castigat teren. Traderii au afirmat ca BCE a cumparat titluri ale Italiei si Spaniei la deschiderea sedintei bursiere din Europa, dupa ce a anuntat, duminica, ca va implementa activ programul de achizitii de obligatiuni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bursa,
sua,
scadere,
depreciere,
euro,
dolar
/actualitate/afaceri/bursa-din-sua-a-deschis-in-scadere-deprecierea-euro-fata-de-dolar-s-a-accelerat-8586513
8586513
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.