Bulgarii ne fura turistii de 1 Mai: Ofertele pornesc de la 7 euro/noapte la hotel de trei stele

Postat la 27 martie 2010 10 afişări

Inca o data vecinii bulgari scot oferte de vacanta la care hotelierii de pe litoralul nostru nici nu s-ar gandi.

Spre exemplu, pentru sarbatoarea de 1 Mai cazarea in statiunile de la malul marii are preturi de pornire de la 7 euro/noapte de persoana pentru hotel de trei stele, cu micul dejun inclus. Daca vreti sa aveti trei mese pe zi, preturile sunt de 13-19 euro/ noapte, iar pentru regimul all-inclusive nu trebuie sa platiti mai mult de 20 euro/noapte. Pe litoralul romanesc pentru aceleasi conditii preturile pornesc de la 30 - 40 de euro, doar cu micul dejun inclus.

Agentiile de turism de la sud de Dunare au venit la Targul de Turism al Romaniei, ce se desfasoara intre 25 si 28 martie la Romexpo si pun pe masa vacante la preturi incredibile, In statiunea Nisipurile de Aur, hotelurile Dana Palace si Dana Palace Park, de trei stele, au preturi de 7 euro si respectiv 8 euro/noapte pentru perioada 2 aprilie-10 mai. Pentru trei mese pe zi preturile urca usor si ajung la 12-13 euro/noapte de persoana.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
litoral,
oferte,
1 mai,
pachete,
Bulgaria
/actualitate/afaceri/bulgarii-ne-fura-turistii-de-1-mai-ofertele-pornesc-de-la-7-euro-noapte-la-hotel-de-trei-stele-5782470
5782470
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.