Bugetarii si pensionarii vor primi mai putini bani din luna august

Postat la 17 iunie 2010 20 afişări

Reducerea cu 25% a salariilor din sectorul bugetar si cu 15% a pensiilor va fi aplicata incepand cu drepturile salariale aferente lunii iulie, astfel ca platile diminuate vor fi efectuate in luna august, a declarat joi ministrul finantelor, Sebastian Vladescu. In plus, 100.000 de angajati de la stat ar trebui concediati pana la sfarsitul anului, pentru ca restul sa primeasca "salarii decente".

"In luna iunie nu sunt afectate, incepe reducerea din luna iulie, care se plateste in august ", a spus Vladescu, potrivit Mediafax.

Proiectul de lege privind reducerea salariilor si pensiilor, pentru care Guvernul si-a angajat raspunderea in Parlament, prevedea initial ca taierile vor fi operate incepand cu drepturile lunii iunie.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
bugetari,
pensionari
/actualitate/afaceri/bugetarii-si-pensionarii-vor-primi-mai-putini-bani-din-luna-august-6428056
6428056
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.