Bucurestenii cu venituri peste 2.500 lei pe familie si firmele ar putea suporta integral gigacaloria

Postat la 16 iulie 2010 12 afişări

Unul dintre scenariile privind plata gigacaloriei avut in vedere de municipalitate este ca cei cu venituri sub 2.500 de lei pe familie sa primeasca un ajutor, iar firmele si cei care depasesc acest venit pe familie sa suporte integral pretul gigacaloriei.

"Este vorba de un alt scenariu luat in calcul de municipalitate avand in vedere ca ne gandim si la aparitia unui card municipal cu puncte, in care punctele sa reprezinte si ajutorul dat de municipalitate. Ce este sigur este ca firmele care functioneaza in apartamente nu vor primi acest ajutor", a declarat, joi, Sorin Oprescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
energie,
gigacalorie,
firme,
familii
/actualitate/afaceri/bucurestenii-cu-venituri-peste-2-500-lei-pe-familie-si-firmele-ar-putea-suporta-integral-gigacaloria-6578598
6578598
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.