Borbély: In ultimii 35 de ani au disparut 2.400 de hectare de plaja

Postat la 16 mai 2010 11 afişări

Ministrul Mediului si Padurilor, László Borbély, a sustinut duminica, intr-o conferinta de presa, ca exista studii care arata ca in ultimii 35 de ani au disparut 2.400 de hectare de plaja, iar daca nu se intervine cat mai repede, peste 22 de ani Romania va ramane cu foarte putina zona costiera.

"Daca nu se intervine cat mai repede, peste 22 de ani, vom avea foarte putina zona costiera. Ne aflam in mare intarziere, desi exista fonduri aprobate inca din 2007, in cadrul POS Mediu, Axa 5, pentru proiecte de refacere a acestei zone. La sfarsitul lunii aprilie am semnat un ordin privind aplicatia de finantare pentru a pregati proiectul de investitii «Reducerea Eroziunii Costiere» din cadrul axei 5, domeniul de interventie 2. Pentru acest domeniu de interventie sunt alocate la cele 134 de milioane de euro", a conchis ministrul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
Borbély,
ministru,
plaja
/actualitate/afaceri/borb-ly-in-ultimii-35-de-ani-au-disparut-2-400-de-hectare-de-plaja-6125337
6125337
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.