Boc scoate Fiscul la amendat: Daca nu voi vedea rezultate, vor pleca

Postat la 15 iulie 2010 11 afişări

Premierul Emil Boc a declarat, joi, ca a solicitat explicit atat ministrului de Finante, cat si presedintelui ANAF sa se implice eficient in combaterea evaziunii fiscale si ca va verifica personal situatia in fiecare luna, iar daca nu va observa rezultate, acestia "vor pleca".

"Am cerut ministrului Finantelor si sefului ANAF explicit, ca atributii de baza, combaterea evaziunii fiscale si gestionarea fondurilor UE. Voi fi cu ochii pe ei in fiecare luna, pentru ca am modificat legislatia tocmai pentru a asigura instrumente suplimentare in combaterea evaziunii fiscale. Daca nu voi vedea rezultate, vor pleca", a spus Boc. El a raspuns astfel la cererea jurnalistilor de a comenta declaratiile presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) privind coruptia din Garda Financiara.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
Boc,
Fisc,
amenzi,
evaziune fiscala
/actualitate/afaceri/boc-scoate-fiscul-la-amendat-daca-nu-voi-vedea-rezultate-vor-pleca-6569997
6569997
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.