Boc: Salariul minim ramane 600 lei, pensia sociala minima va fi de 350 lei

Postat la 26 mai 2010 18 afişări

Premierul Emil Boc a declarat, miercuri, ca salariile si pensiile vor fi diminuate de Guvern, fara a scadea sub nivelul salariul minim pe economie de 600 lei, respectiv sub pensia sociala minima garantata de 350 lei, in timp ce venitul minim garantat va fi restrans si destinat doar persoanelor aflate in situatii financiare dificile.

Am decis in Coalitie sa nu fie afectate: salariul minim pe economie, de 600 de lei. Niciun salariu nu va cobori sub 600 de lei. Am decis sa nu fie afectata pensia sociala minima garantata de 350 de lei. Nicio pensie nu va cobori sub nivelul de 350 de lei si aceasta masura va fi asigurata prin buget. Nu va fi afectat venitul minim garantat, dar el va fi restrans si aplicat doar acelor persoane care sunt in nevoi", a declarat Boc.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Boc,
salarii,
pensii,
bani
/actualitate/afaceri/boc-salariul-minim-ramane-600-lei-pensia-sociala-minima-va-fi-de-350-lei-6177886
6177886
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.