Boc: Guvernul este pregatit pentru orice varianta astfel incat cheltuielile sa fie reduse din iulie

Postat la 27 iunie 2010 11 afişări

Premierul Emil Boc este convins ca masurile de reducere a cheltulilor pentru care si-a angajat raspunderea pot fi aplicate de la 1 iulie, declarand totodata ca Guvernul este pregatit pentru orice varianta daca Parlamentul nu va amenda la timp, conform deciziei CC, legile care includ aceste masuri.

El a aratat ca in mod sigur aceste legi vor fi aplicate de la 1 iulie, intr-o forma convenita pe baza deciziei Curtii Constituţionale.

Intrebat de jurnalisti cum va proceda daca Parlamentul nu va aviza la timp legile de reducere a cheltulilor bugetare, astfel incat sa poata fi aplicate incepand cu luna iulie, premierul a raspuns ca Guvernul este pregatit pentru orice varianta.

Cititi mai multe despre reducerea cheltuielilor bugetare pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Emil boc,
Guvern,
cheltuieli,
masuri,
reducere
/actualitate/afaceri/boc-guvernul-este-pregatit-pentru-orice-varianta-astfel-incat-cheltuielile-sa-fie-reduse-din-iulie-6451666
6451666
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.