Boc cere reducerea cu 25% a salariilor in companii de stat, inclusiv la Eximbank si CEC

Postat la 12 mai 2010 9 afişări

Premierul Emil Boc a cerut in sedinta de miercuri a Guvernului reducerea cu 25% a drepturilor salariale in companiile de stat, inclusiv in Eximbank si CEC, precum si diminuarea suplimentara, cu 20% din total, a cheltuielilor cu bunuri si servicii in ministere, agentii si companii subordonate, potrivit Mediafax Business.

"In legatura cu propunerile care vizeaza reducerea drepturilor salariale cu 25%, vreau sa fie foarte clar ca aceasta reducere cu 25% se va aplica si salariatilor de la companiile si societatile nationale unde statul are capital majoritar sau integral de stat, inclusiv Eximbank, CEC Bank si alte companii sau societati unde statul, intr-o forma sau alta, este actionar majoritar sau cu capital integral de stat.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Boc,
salarii,
companii de stat,
Eximbank CEC
/actualitate/afaceri/boc-cere-reducerea-cu-25-a-salariilor-in-companii-de-stat-inclusiv-la-eximbank-si-cec-6112352
6112352
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.