BNR: Cursul de schimb ar fi ajuns la 6 lei pe euro, daca nu ne-ar fi ajutat FMI!

Postat la 13 mai 2010 11 afişări

Leul s-ar fi depreciat puternic in lipsa ajutorului de la FMI, iar cursul de schimb ar fi ajuns la 6 lei/euro, a declarat joi consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru, citat de Mediafax, in cadrul unei intalniri cu doctoranzii Academiei de Studii Economice. El a tinut sa precizeze ca nivelul de 6 lei/euro nu este o estimare de suprafata, ci rezultatul unor calcule riguroase.

In acest context, Croitoru a adaugat ca desi partidele aflate anul trecut la guvernare, PSD si PDL, nu au reusit sa se inteleaga, "singurul lucru bun" a fost ca ambele formatiuni politice si-au dat seama ca Romania are nevoie de ajutorul de la FMI.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
BNR,
curs,
bani,
FMI
/actualitate/afaceri/bnr-cursul-de-schimb-ar-fi-ajuns-la-6-lei-pe-euro-daca-nu-ne-ar-fi-ajutat-fmi-6116291
6116291
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.