BMW anunta de 1 aprilie proiectul unei fabrici la Baicoi cu tehnologia F.O.C.A

Postat la 01 aprilie 2011 18 afişări

"BMW a anuntat oficial intr-o conferinta extraordinara de presa extinderea gamei cu o noua categorie de automobile si pregatirea unei facilitati de productie in Romania". Asa incepe un comunicat transmis de BMW ca parte a glumelor "organizate" de 1 aprilie, ziua pacalelilor.

Potrivit comunicatului, BMW are o traditie puternica in a deschidere noi segmente de automobile. A fost cazul, de fiecare data pentru modelele din gama BMW X (X5, X3, X6 si X1), BMW Seria 5 GranTurismo sau BMW Seria 1 Coupe si Cabriolet, fiecare inaugurand o noua categorie de automobile premium. Acum, BMW intra inca o data pe un nou teritoriu cu BMW Driver Utility Basic Automobile (D.U.B.A.). Noul model vine si cu o tehnologie inovatoare de propulsie: este echipat cu sase roti, dintre care cele din mijloc sunt rotile motoare, in timp ce rotile spate si fata sunt roti directoare.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
BMW,
fabrica,
F.O.C.A.
/actualitate/afaceri/bmw-anunta-de-1-aprilie-proiectul-unei-fabrici-la-baicoi-cu-tehnologia-f-o-c-a-8120151
8120151
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.