Benzinariile primesc verde pentru centrul Bucurestiului

Postat la 03 iulie 2010 23 afişări

In zona centrală a Capitalei vor putea fi construite noi benzinarii, dupa parcurgerea etapelor prevazute de lege pentru obtinerea avizelor. Consiliul Concurentei (CC) a declarat ieri anticoncurentiala o hotarare a Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB) din 14 octombrie 2004 care interzicea construirea unor noi benzinarii in anumite zone din Bucuresti.

La data adoptarii hotararii, primarul Bucurestiului era actualul ministru al Economiei, Adriean Videanu, iar majoritatea din CGMB era a alianţei D.A. (PD+PNL). CC a inceput investigatia in acest caz in 2006.

"Hotararea Consiliului General de a interzice construirea unor noi benzinării in anumite zone din Bucuresti constituie o bariera la intrarea pe piata comercializarii cu amanuntul a carburantilor. In acest fel, in aceste zone vor fi mai putini operatori, consumatorul beneficiind de o oferta redusa de produse si servicii", a declarat vineri presedintele CC, Bogdan Chiritoiu.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
energie,
benzinarie,
constructie,
Bucuresti,
acord,
centru
/actualitate/afaceri/benzinariile-primesc-verde-pentru-centrul-bucurestiului-6485736
6485736
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.