Benzina te arde la buzunar? Top metode să reduci consumul de carburant

Postat la 05 august 2010 10 afişări

În condiţiile în care preţul benzinei a depăşit 5 lei pe litru şi există premisele unor noi scumpiri, nu este de mirare că românii au început să oprească mai rar la pompă. Cum poţi face, totuşi, ceva economie la carburanţi, fără a renunţa la deplasările cu maşina?

Unii spun că folosirea de carburanţi premium ar reduce consumul. Însă, dacă maşina "nu ştie să aprecieze" calitatea carburantului, pentru că nu a fost construită astfel, atunci dai bani în plus degeaba.

Alţii spun că "mărimea contează". De fapt, pot fi maşini mari (noile maşini hibrid sau cele diesel) cu un consum mic şi, dimpotrivă, maşini mici cu un consum mare. Aşadar, nici aceasta nu este o metodă care să dea roade.

Şi atunci, care e soluţia? Citeşte pe www.incont.ro!

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
industrie,
benzina,
consum,
/actualitate/afaceri/benzina-te-arde-la-buzunar-top-metode-sa-reduci-consumul-de-carburant-6778462
6778462
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.