BBC inchide 200 de site-uri

Postat la 08 martie 2010 7 afişări

Erik Huggers, Digital Chief al BBC, a anuntat inchiderea a 200 de site-uri ale corporatiei, strategie despre care a declarat ca nu este doar un exercitiu de "curatare" a portofoliului digital al companiei, ci o restructurare care ii va ajuta pe rivali, informeaza Media Guardian.

In opinia lui Erik Huggers, tendintele de expansiune ale BBC, care au atras nemultumirea rivalilor comerciali, au fost o consecinta naturala a faptului ca internetul este un mediu fara limite.

"Greseala noastra a fost sa permitem prezentei noastre online sa se extinda foarte mult, ca o consecinta naturala a faptului ca mediul online nu impune nicio constrangere. Trebuie sa fim mai concentrati, sa ne imbunatatim nivelul calitatii si sa restabilim prioritatile segmentelor in care ne descurcam cel mai bine", a mai spus Huggers.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
Erik Huggers,
Digital Chief,
BBC
/actualitate/afaceri/bbc-inchide-200-de-site-uri-5725708
5725708
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.