Basescu vrea o colaborare pe termen lung cu FMI

Postat la 30 martie 2010 16 afişări

Presedintele Traian Basescu i-a spus, marti, la Palatul Cotroceni, directorului general al Fondului Monetar International, Dominique Strauss-Kahn, ca Romania isi doreste o colaborare pe termen lung cu FMI.

Domnule presedinte, permiteti-mi sa va spun bun venit la Bucuresti. Este pentru noi si placerea de a va vedea aici, dar si bucuria de a primi un semnal foarte puternic al Fondului. Pentru sprijinul pe care ni l-ati acordat intr-un moment extrem de dificil, dar si pentru ceea ce veti face in viitor, eu va multumesc mult. (...)

Din punctul nostru de vedere, dorim o cooperare pe termen lung cu FMI. Cand vom incheia acest acord, cel mai probabil va vom solicita un acord stand by de asistenta sau o linie de credit flexibila. Vom vedea impreuna ce solutie trebuie adoptata in ce priveste Romania, pentru ca este clar ca atat timp cat suntem intr-un acord cu domneavoastra, Romania este mai credibila", i-a spus Traian Basescu directorului general al FMI.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Basescu,
FMI,
Dominique Strauss-Kahn
/actualitate/afaceri/basescu-vrea-o-colaborare-pe-termen-lung-cu-fmi-5788870
5788870
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.