Basescu spune ca Romania ar putea lua un nou imprumut in 2010

Postat la 05 martie 2010 15 afişări

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la sedinta de bilant a MApN, ca, din cauza unor cheltuieli cu "sporuri inventate" si pentru "tot soiul de avantaje speciale", exista riscul ca Romania sa fie nevoita sa faca un nou imprumut la sfarsitul acestui an.

Sa ne imaginam ca Guvernul nu ar reusi sa impuna niste cheltuieli rezonabile de functionare a statului, in care intra si cheltuielile cu sporuri inventate si cheltuielile cu tot soiul de avantaje speciale si asa mai departe. Efectul ar fi ca la sfarsitul anului 2010 ar trebui sa facem un nou imprumut ca sa putem sa platim toate facilitatile de care au beneficiat categorii in mod nejustificat - sporuri de zambet in administratia locala, spor sa vina imbracat decent sau mai stiu eu ce sporuri, ca are antena deasupra cartierului.", a declarat Traian Basescu, la sedinta de bilant a MApN.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
imprumut,
nou,
Romania,
Traian Basescu
/actualitate/afaceri/basescu-spune-ca-romania-ar-putea-lua-un-nou-imprumut-in-2010-5717282
5717282
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.