Basescu: Sistemul antiracheta va fi operational din 2015

Postat la 04 februarie 2010 14 afişări

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, dupa sedinta CSAT, ca, potrivit calendarului convenit cu partea americana, sistemul antiracheta va fi operational pe teritoriul tarii noastre incepand cu anul 2015.

"Calendarul convenit cu partea americana vizeaza operationalizarea facilitatilor de pe teritoriu tarii noastre incepand cu anul 2015", a declarat Traian Basescu.

Presedintele Traian Basescu a anuntat, joi, dupa sedinta CSAT, ca presedintele SUA, Barack Obama a invitat Romania sa participe la dezvoltarea sistemului de aparare antiracheta, seful statului precizand ca este vorba de stabilirea unor componente ale acestuia in tara noastra.

Alte stiri pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
basescu,
scut,
antiracheta,
CSAT,
teritoriu,
SUA
/actualitate/afaceri/basescu-sistemul-antiracheta-va-fi-operational-din-2015-5475225
5475225
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.