Basescu: "Mare parte din comert si din productia de alimente este controlata de minoritari macedoneni"

Postat la 28 mai 2010 13 afişări

Presedintele Traian Basescu a declarat, la un forum economic desfasurat la Skopje, ca " afacerile dintre oamenii de afaceri romani si macedoneni sunt sustinute politic".

Seful statului a spus ca a observat ca presedintele Macedoniei (Gjorge Ivanov) "are o ingrijorare, sau ridica problema alimentelor pe care sa le cumparam din Macedonia. Vreau sa stiti, domnule presedinte, ca in Romania o mare parte din comert si din productia de alimente este controlata de minoritari macedoneni. Deci, si la noi acasa tot din mancarea macedonenilor mancam", a afirmat Basescu.

Cititi mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
basescu,
macedonia,
comert,
alimente,
minoritati
/actualitate/afaceri/basescu-mare-parte-din-comert-si-din-productia-de-alimente-este-controlata-de-minoritari-macedoneni-6191772
6191772
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.