Banii romanilor din strainatate se vad in casele din Moldova

Postat la 14 mai 2010 15 afişări

Suceava si Neamt sunt intre primele zece judete din tara in functie de numarul de locuinte construite anul trecut, principala sursa de investitii in locuinte in zona fiind remiterile localnicilor care lucreaza in strainatate, reiese dintr-o analiza ZF pe baza datelor de la Institutul National de Statistica.

In Suceava au fost construite anul trecut peste 4.000 de locuinte noi, mai multe decat in Constanta sau Iasi, judete cu un numar mai mare de locuitori si cu bugete mai ridicate de cheltuieli ale oraselor resedinta de judet.

In acelasi timp, in judetul Neamt au fost construite anul trecut mai multe locuinte decat in Brasov sau Sibiu, zone mai dezvoltate din punct de vedere turistic decat judetul moldav.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
case,
constructie,
Moldova
/actualitate/afaceri/banii-romanilor-din-strainatate-se-vad-in-casele-din-moldova-6118918
6118918
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.