Bancpost a lansat un nou card de debit destinat companiilor mici si persoanelor fizice autorizate

Postat la 20 aprilie 2010 33 afişări

Bancpost a lansat, luni, un nou card de debit destinat companiilor mici si persoanelor fizice autorizate, care ofera posibilitatea emiterii unui numar nelimitat de carduri suplimentare sau plata facturilor la bancomatele institutiei de credit.

Cardul "VISA Business" de la Bancpost este un card de debit in lei cu utilizare internationala, se arata intr-un comunicat al bancii.

Folosirea produsului "VISA Business" ofera utilizatorului posibilitatea de a avea acces non-stop la disponibilul din contul atasat cardului, de a cere emiterea unui numar nelimitat de carduri suplimentare, de a obtine informatii privind soldul contului atasat cardului direct de la bancomatele bancii sau ale altor institutii de credit sau de a plati factorile la ATM-urile Bancpost.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
Bancpost,
card,
debit,
/actualitate/afaceri/bancpost-a-lansat-un-nou-card-de-debit-destinat-companiilor-mici-si-persoanelor-fizice-autorizate-5973992
5973992
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.