Bancile trimit 45 de milioane de SMS-uri amintindu-ne sa platim ratele

Postat la 11 mai 2010 14 afişări

In total, atat bancile, cat si alte companii vor trimite anul acesta peste 90 de milioane de SMS-uri clientilor, fie pentru a le aduce aminte sa achite facturile, fie pentru a-si face reclama la serviciile sau bunurile pe care le vand.

Anul acesta, bancile vor trimite romanilor circa 45 de milioane de SMS-uri, fie pentru a le aduce aminte sa isi plateasca ratele, fie pentru a-i anunta modificarea dobanzilor, lansarea unor produse noi sau deschiderea unor noi sedii. In total, firmele romanesti vor trimite anul acesta circa 90 de milioane de mesaje text pe telefoane. Cresterea este de nu mai putin de 30% fata de anul trecut, conform estimarilor Netopia Sistem, care opereaza un sistem de trimitere automata de SMS-uri.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
SMS,
rate,
reclama,
servicii
/actualitate/afaceri/bancile-trimit-45-de-milioane-de-sms-uri-amintindu-ne-sa-platim-ratele-6107963
6107963
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.