Bancile fac risipa de energie sa-si promoveze ofertele de primavara

Postat la 04 aprilie 2011 12 afişări

Bancile se bat in oferte de creditare care de care mai "avantajoase" si anunta "pauze" la plata ratelor, dobanzi mai mici, comisioane zero, eliminarea girantilor si a garantiilor.

"Iti doresti sa redecorezi casa sau vrei o nunta de vis?! Poate vrei sa-ti iei un laptop, o motocicleta, ceva prin casa... sau poate vrei sa calatoresti prin lumea larga". Asa isi imbie clientii una dintre bancile de top din Romania. Multi dintre bancheri vin in aceasta perioada cu oferte de creditare care de care mai tentante constand in dobanzi mai mici, comisioane zero, "pauza" la plata ratelor, perioade de gratie. De exemplu, la ING, romanii pot accesa printr-un credit de nevoi personale o suma cuprinsa intre 4.000 lei si 60.000 de lei, fara giranti, garantii ipotecare sau avans. Perioada maxima de creditare este de 6 ani. Dobanda, care este calculata ca suma intre o marja si rata de referinta, este variabila si revizuibila trimestrial. Rata creditului poate fi de maximum 50% din venit, ING acceptand un venit de minimum 750 de lei.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
ofensiva,
credite,
imprumut,
clienti
/actualitate/afaceri/bancile-fac-risipa-de-energie-sa-si-promoveze-ofertele-de-primavara-8127503
8127503
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.