Azerbaijan ar putea exporta titei si gaze in Romania si Uniunea Europeana

Postat la 02 februarie 2010 9 afişări

Romania si Azerbaijan au semnat, marti, un memorandum de cooperare in sectorul energetic, prin care compania azera SOCAR ar putea exporta in Uniunea Europeana, inclusiv in Romania, petrol si gaze naturale, a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, Coreliu Condrea, director in Ministerul Economiei.

"Prin acest memorandum s-a stabilit colaborarea Romaniei cu Azerbaijanul in orice proiect care sa vizeze transportul de petrol si gaze din zona Caspica spre Uniunea Europeana, inclusiv Romania", a afirmat Condrea, membru al unei delegatii romane la Baku conduse de Tudor Serban, secretar de stat in Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
energie,
Azerbaijan,
gaze naturale,
petrol
/actualitate/afaceri/azerbaijan-ar-putea-exporta-titei-si-gaze-in-romania-si-uniunea-europeana-5468285
5468285
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.