Apple a depasit Microsoft in topul celor mai valoroase companii de tehnologie

Postat la 27 mai 2010 10 afişări

Apple depasit Microsoft in topul celor mai valoroase companii de tehnologie de pe bursa, incoronand astfel o revenire uluitoare, scrie Financial Times. Dupa mai bine de trei decenii de rivalitate intre Steve Jobs si Bill Gates, parintele iPad-ului si-a vazut compania depasind pe bursa Nasdaq producatorul sistemelor Windows.

Miercuri seara, la inchiderea pietelor, Apple avea o capitalizare bursiera de 222 miliarde de dolari, fata de 219 miliarde de dolari cat valorau actiunile Microsoft.

Anul trecut, pretul actiunilor Apple s-a dublat, depasind 244 de dolari pe unitate, in conditiile in care compania s-a bucurat de succesul aparatelor iPhone si computerelor iPad.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Apple,
Microsoft,
/actualitate/afaceri/apple-a-depasit-microsoft-in-topul-celor-mai-valoroase-companii-de-tehnologie-6187749
6187749
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.