Angela Merkel: "Va iesi cu scandal" daca se dovedeste ca bancile au ajutat Grecia sa umble la statistici

Postat la 18 februarie 2010 15 afişări

Cancelarul german Angela Merkel a declarat ca va iesi cu "scandal" daca se va dovedi ca bancile au ajutat Grecia sa "umble" la statistici, fapt ce a dus la criza financiara cu care aceasta tara se confrunta in acest moment, informeaza EU Business.

In timpul unei conferinte, Merkel a spus: "Este un scandal daca se va dovedi ca bancile care ne-au adus pe marginea prapastiei sunt complice si la falsificarea statisticilor in Grecia".

Conform stirilor din presa, bancile de pe Wall Street au gasit cai prin care sa permita Greciei sa-si ascunda datoriile in crestere, permitandu-i sa scape controlului UE.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Grecia,
datorii,
Angela Merkel
/actualitate/afaceri/angela-merkel-va-iesi-cu-scandal-daca-se-dovedeste-ca-bancile-au-ajutat-grecia-sa-umble-la-statistici-5557792
5557792
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.