Americanii bogati refuza sa mai plateasca rata la creditele pentru locuinte de lux

Postat la 10 iulie 2010 13 afişări

Numarul americanilor bogati care nu mai pot sau nu mai vor sa plateasca imprumuturi ipotecare de peste un milion de dolari, pentru proprietati din zone privilegiate precum Silicon Valley, inregistreaza o crestere mai mare decat in cazul restului populatiei SUA, potrivit International Herald Tribune.

Fie ca este vorba de resedinta principala, a doua locuinta sau o casa cumparata ca investitie, o proportie tot mai mare din bogatii Americii nu isi mai platesc datoriile.

Astfel, mai mult de unul din 7 beneficiari de imprumuturi de peste un milion de dolari are intarzieri serioase la plata ratelor, potrivit datelor companiei de analiza a pietei imobiliare CoreLogic.

In schimb, probabilitatea ca detinatorii de proprietati mai modeste, de sub un milion de dolari, sa isi respecte obligatiile financiare este mult mai mare, numai 1 din 12 fiind in neregula cu plata ratelor.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
SUA,
rate,
case
/actualitate/afaceri/americanii-bogati-refuza-sa-mai-plateasca-rata-la-creditele-pentru-locuinte-de-lux-6533199
6533199
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.