Amenzi de peste 1,6 milioane de lei aplicate angajatorilor; munca la negru, principala neregula

Postat la 19 august 2010 25 afişări

Inspectorii de munca au aplicat, in timpul unor controale cu caracter inopinat, realizate in perioada 12 - 14 august, amenzi in valoare de peste 1,6 milioane de lei, neincheierea in forma scrisa a contractelor individuale de munca fiind cea mai frecventa neregula, informeaza, joi, Inspectia Muncii.

Inspectia Muncii (IM) a declansat in perioada 12 - 14 august 2010 actiuni de control, cu caracter inopinat, privind identificarea cazurilor de munca nedeclarata, precum si verificarea modului in care se respecta prevederile legale referitoare la securitatea si sanatatea in munca din domeniul constructiilor.

In urma verificarilor au fost aplicate amenzi in valoare totala de 1.631.100 de lei si 253 de persoane au fost depistate fara forme legale de angajare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
amenzi,
angajati,
munca la negru
/actualitate/afaceri/amenzi-de-peste-1-6-milioane-de-lei-aplicate-angajatorilor-munca-la-negru-principala-neregula-6963589
6963589
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.