Al 75-lea magazin Profi

Postat la 23 august 2010 51 afişări

Reteaua de magazine de tip discount Profi va deschide cel de-al 75-lea magazin din Romania la Deva, in cadrul Centrului Comercial Deva Mall. Suprafata magazinului este de 1020 mp, din care 670 mp pentru de vanzare si are in oferta 4.000 de articole.

Profi, dezvoltata pe piata locala de aceasi investitori care detin reteaua de hipermarketuri Cora, a fost preluata anul trecut de fondul de investitii Enterprise Investors care a operat sin trecut si reteaua Artima, vanduta ulterior catre Carrefour Romania.

Pe piata de discount mai sunt prezente in Romania retelele Plus (preluata anul acesta de Lidl), Penny si MiniMax Discount (preluata recent de Mercadia, operatorul Mic.ro, reteaua de magazine de proximitate dezvoltata de omul de afaceri Dinu Patriciu).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
Profi,
magazin,
deschidere
/actualitate/afaceri/al-75-lea-magazin-profi-7021130
7021130
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.