Air France-KLM se retrage din privatizarea Czech Airlines

Postat la 19 august 2009 20 afişări

Air France-KLM, cel mai mare operator aerian din Europa, a anuntat ca s-a retras din procesul de privatizare a companiei Czech Airlines, din cauza mediului economic dificil.

"Situatia economica din prezent a afectat semnificativ industria transportului aerian. In aceste conditii, Air France-KLM considera ca Czech Airlines s-ar putea concentra pe dezvoltarea si implementarea unui program de recuperare individuala pentru revenirea pe profit", se arata intr-un comunicat al Air France-KLM.

Transportatorul aerian precizeaza ca vrea sa consolideze parteneriatul deja existent intre cele doua companii, transmite Reuters.

Air France-KLM a redus personalul cu 2.400 de angajati in anul fiscal incheiat pe 31 martie 2009 si a estimat pierderi operationale de 200 milioane euro pentru aceasta perioada.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aviatie,
air france,
privatizare,
aerian,
airlines
/actualitate/afaceri/air-france-klm-se-retrage-din-privatizarea-czech-airlines-4779789
4779789
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.