Agentii imobiliari se reorienteaza spre casele de lux, singurele care nu se cumpara pe credit

Postat la 16 septembrie 2010 12 afişări

Vanzatorii de locuinte renunta la ideea de a comercializa apartamente din blocurile comuniste si se reorienteaza exclusiv catre cei foarte bogati. Ei spun adio anunturilor stradale sau de pe net si trec la o serie de tehnici de marketing prin care tintesc o serie restransa de clienti. Pe cei cu multi bani.

"Piata rezidentiala de lux este o piata aparte. Clientii nu depind de credite imobiliare, deci nu sunt influentati de conditiile mai dure pe care le impun acum bancile. Aproximativ 90% dintre cei care achizitioneaza astfel de case le vor folosi in scop personal sau le vor oferi spre inchiriere", a declarat pentru Gandul Robert Teodorescu, managerul departamentului de vanzari al agentiei imobiliare Regatta. Stefan Nita si Alexandra Demian se numara printre brokerii care au renuntat la a face business imobiliar in modul clasic.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
apartamente,
locuinte,
piata,
investitii,
lux
/actualitate/afaceri/agentii-imobiliari-se-reorienteaza-spre-casele-de-lux-singurele-care-nu-se-cumpara-pe-credit-7252394
7252394
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.