Afla aici ce au discutat luni Isarescu si bancherii

Postat la 20 iulie 2010 43 afişări

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si sefii mai multor banci au discutat luni seara despre nivelul optim al expunerilor marilor grupuri straine in Romania si evolutiile macroeconomice recente, au declarat pentru MEDIAFAX surse participante la intalnire.

"A fost din nou o intalnire consultativa. S-au discutat mai multe subiecte, atat impreuna cu toti bancherii, cat si in cadrul unor conversatii individuale", au spus sursele.

Acestea au precizat ca la intalnire, organizata la invitatia guvernatorului BNR, au participat si banci mai mici, dar nu au fost prezente toate institutiile de credit cu activitati pe piata locala.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Isarscu,
bancheri,
BNR
/actualitate/afaceri/afla-aici-ce-au-discutat-luni-isarescu-si-bancherii-6632697
6632697
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.