21 de banci se inghesuie sa va dea credit prin Prima Casa 2

Postat la 02 martie 2010 10 afişări

Bancile se inghesuie sa va imprumute cu bani sa va faceti casa prin Programul Guvernamental Prima Casa 2 si au depus la Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (FNGCIMM) oferte pentru credite in valoare de circa 1,4 miliarde de euro, dublu fata de plafonul institutiei de 700 de milioane de euro, a declarat pentru incont.ro presedintele FNGCIMM, Aurel Saramet.

Potrivit lui Saramet, 21 de banci au depus oferte pana la termenul limita - 1 Martie pentru Programul Prima Casa 2, cu doua mai multe decat in Prima Casa 1, unde din 19 institutii de credit interesate, ulterior, au ramas doar 18, dupa cum spune oficialul

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
Prima Casa 2,
finantare,
bani
/actualitate/afaceri/21-de-banci-se-inghesuie-sa-va-dea-credit-prin-prima-casa-2-5687011
5687011
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.