2010 - dificil pentru sectorul imobiliar din Europa Centrala si de Est

Postat la 29 aprilie 2010 12 afişări

Sectorul imobiliar al tarilor din Europa Centrala si de Est (ECE) va avea inca un an dificil in 2010, dar perspectivele pentru anii urmatori sunt mai bune, iar piata din Romania abia incepe sa dea semne de dezghet, potrivit PricewaterhouseCoopers (PwC).

Intreaga regiune s-a confruntat cu un exod al capitalului strain, iar investitiile straine vor ramane probabil la un nivel scazut. Cu toate acestea, trei piete din regiune, Polonia, Cehia si Turcia, s-au dovedit foarte rezistente in actualul climat economic, se arata intr-un comunicat al PwC, citand rezultatele studiului Emerging Trends in Real Estate Europe 2010, publicat in colaborare cu Urban Land Institute, o organizatie globala non-profit axata pe zona educationala si de cercetare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
europa,
case,
blocuri,
locuinte
/actualitate/afaceri/2010-dificil-pentru-sectorul-imobiliar-din-europa-centrala-si-de-est-6073526
6073526
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.