Afaceri inedite în locul cu cel mai mare număr de bogaţi pe metrul pătrat

Autor: Matei Postat la 14 septembrie 2012 70 afişări

Chiar dacă cele mai bune lucruri din viaţă sunt gratis, există şi o multitudine de plăceri pe care bogaţii nu şi le refuză. De la shopping în cele mai mari malluri din lume sau cazare în penthouseuri luxoase, există multe tentaţii pentru cei cu „buzunare adânci.” Un reportaj BBC prezintă însă o modalitate mai puţin întâlnită de cheltuire a banilor: Rolls Royce-urile la comandă.

După creşterea preţului petrolului la peste 100 $/ baril, Golful profită de recompensele aduse de export. Orientul Mijlociu are cea mai mare concentrare de oameni bogaţi şi case luxoase din lume, iar numărul lor este în continuă creştere. Creşterea care se observă în ridicarea consumului, dar şi în al salariilor.

Khadim Al Helli, brand manager pentru Rolls Royce în Abu Dhabi este unul dintre beneficiarii situaţiei economice pozitive: "Dacă preţurile cresc, capeţi mai multă încredere penru ce se va întâmpla în viitor în timp ce momentul să cheltuieşti este acum".

Khadim conduce cel mai mare departament de bespoke din lume(produse realizate la comandă) cu preţuri pentru un produs de peste jumătate de milion de dolari. El face designul pentru maşini Rolls Royce după gusturile elitei din Abu Dhabi. Cel din imagine a fost inspirat de deşert, iar interiorul este din piele de cămilă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Afaceri,
bogaţi,
metrul pătrat
/actualitate/afaceri-inedite-in-locul-cu-cel-mai-mare-numar-de-bogati-pe-metrul-patrat-10073160
10073160
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.