Aeroporturile din Paris, sub cenusa. Roissy si Charles de Gaulle se inchid

Postat la 16 aprilie 2010 17 afişări

Din cauza norilor de cenusa provenind de la eruptia vulcanica din Islanda, Directia Generala a Aviatiei Civile din Franta (DGAC) a ordonat inchiderea aeroporturilor Paris-Charles de Gaulle si Paris-Orly incepand cu 15 aprilie, orele 23:00 si minimum pana pe 16 aprilie, orele 10:00.

Pentru ziua de 15 aprilie, toate zborurile lung-curier au fost asigurate, iar zborurile de seara au avut ora de plecare anticipata. Air France a anulat in jur de 200 de zboruri mediu-curier spre si dinspre Marea Britanie, Scandinavia, nordul Germaniei, Rusia si Amsterdam.

Pentru 16 aprile, programul de dimineata spre si dinspre Paris-Charles de Gaulle si Paris-Orly este anulat. Pentru restul zilei de 16 aprilie, masurile vor fi luate in functie de evolutia situatiei.

Serviciile comerciale ale companiei fac tot posibilul pentru a informa clientii prin SMS sau email.

Pentru pasagerii aflati in corespondenta la Paris-Charles de Gaulle, au fost rezervate 1400 de camere de hotel, incluzand bonuri de restaurant. Echipele din aeroport si serviciile comerciale ale companiei raman mobilizate pentru informarea clientilor al caror zbor este anulat.

Pasagerii al caror zbor a fost anulat vor putea modifica datele de calatorie sau vor putea primi rambursarea biletelor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aviatie,
Islanda,
curse,
eruptie,
zboruri,
Paris,
Air France
/actualitate/aeroporturile-din-paris-sub-cenusa-roissy-si-charles-de-gaulle-se-inchid-5911975
5911975
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.