Aeroportul lui Nelu Iordache din Adunaţii Copăceni, o investiţie de 200 de mil. euro, pentru o capacitate de 2 mil. pasageri

Postat la 18 aprilie 2012 63 afişări

Gheorghe Răcaru, directorul de strategie al firmelor lui Nelu Iordache, spune că aeroportul care va fi construit în Adunaţii Copăceni va fi proiectat în primă fază pentru 2 milioane de pasageri. Lucrările de construcţie vor demara până la finalul anului, după ce se va obţine autorizaţia de construcţie, potrivit lui Răcaru.

"Aeroportul internaţional Bucureşti Sud nu va fi doar pentru companiile low-cost ci pentru toate companiile. Am obţinut deja aprobarea pentru planul urbanistic zonal. Estimăm că vor fi 10 mişcări (decolări/aterizări) pe oră şi un trafic de 1.300-1.500 de pasageri în orele de vârf", a declarat Gheorghe Răcaru.

Aeroportul din Adunaţii Copăceni va reprezenta o "contraofertă la aeroportul din Otopeni", potrivit lui Răzvan Rizea, administratorul companiei Infra Group, care se ocupă de implementarea proiectului de construire a aeroportului din sud.

Compania este deţinută de Romstrade şi de Blue Air.

Valoarea investiţiei în acest aeroport este estimată la 200-220 de milioane de euro. Gheorghe Răcaru a susţinut că se încearcă atragerea de investitori.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Aeroport,
Adunaţii Copăceni,
Nelu Iordache
/actualitate/aeroportul-lui-nelu-iordache-din-adunatii-copaceni-o-investitie-de-200-de-mil-euro-pentru-o-capacitate-de-2-mil-pasageri-9539462
9539462
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.