Aeroportul Internaţional Cluj, desemnat cel mai bun din Europa la categoria sub 5 milioane pasageri

Autor: Cosmin Pirv Postat la 27 octombrie 2021 1406 afişări

Aeroportul Internaţional din Cluj a fost desemnat cel mai bun din Europa la categoria celor sub 5 milioane de pasageri, a anunţat miercuri conduceea aeroportului.

Aeroportul Internaţional Cluj, desemnat cel mai bun din Europa la categoria sub 5 milioane pasageri

„Aeroportul Internaţional <Avram Iancu> Cluj a fost desemnat în premieră, cel mai bun aeroport din Europa la categoria sub 5 milioane de pasageri anual, în cadrul celei de-a 17 a ediţii a Galei anuale ACI Europe Awards, desfăşurată la Geneva”, a anunţat conducerea aeroportului.

Totodată, în cadrul Adunării Generale a Consiliului Director al ACI Europe, ce a avut loc marţi, David Ciceo, directorul Aeroportului din Cluj a fost reales pentru o perioadă de 3 ani în structura de conducere a organizaţiei care reprezintă interesele a peste 500 de aeroporturi europene.

„Acest prestigios premiu confirmă gestionarea cu succes a activităţii în perioada unei crize fără precedent pe plan mondial şi totodată întregeşte palmaresul aeroportului clujean, apreciat la nivel internaţional”, susţin reprezentanţii aeroportului.

Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca a ajuns în septembrie la un milion de pasageri în 2021. Este al zecelea an când se ajunge la acest prag.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aeroport,
europa,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.