Adrian Năstase: Urmele de pe corpul meu arată că încercarea de suicid nu a fost o înşelătorie

Postat la 18 aprilie 2013 25 afişări

Fostul premier Adrian Năstase a declarat, miercuri, că tentativa lui de sinucidere, despre care unii au spus că ar fi fost o "înşelătorie", a fost ceva adevărat, demonstrat de semnele de pe corpul său.

Adrian Năstase: Urmele de pe corpul meu arată că încercarea de suicid nu a fost o înşelătorie

 "Glonţul acela a trecut la 1 milimetru de carotidă", a mai spus Năstase la Antena 3.

Năstase a rememorat momentul încercării de suicid.

"Aveam revolverul în buzunarul stâng. L-am scos cu mâna stângă, stăteam aşezat pe scaun, poliţistul stătea în faţa mea. Am spus «Îmi pare rău că vei fi implicat în această poveste», ştiind că poate avea probleme. Din fericire, scoţând revolverul cu stânga, înainte de a-l trece în mâna dreaptă - eu nu trag cu stânga - el s-a repezit, m-a dărâmat, ne-am luptat, eu încercând să menţin pistolul în stânga. În final am reuşit cu stânga să îndrept revolverul spre mine, într-un unghi ciudat, de jos, încercând să-l protejesz să nu trag în el", a spus Năstase.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/adrian-nastase-urmele-de-pe-corpul-meu-arata-ca-incercarea-de-suicid-nu-a-fost-o-inselatorie-10762167
10762167
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.