Adrian Năstase, transferat la Penitenciarul Spital Jilava

Postat la 23 iulie 2012 47 afişări

Adrian Năstase a fost transferat de la Penitenciarul Spital Rahova la Penitenciarul Spital Jilava, din cauza afecţiunilor medicale cronice de care suferă, fiind cazat în Secţia Boli Interne, cu o altă persoană privată de libertate, într-o cameră prevăzută cu şase paturi şi grup sanitar propriu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Spital Bucureşti Jilava, Daniela Popescu, Adrian Năstase a fost internat în unitate în 17 iulie, prin transfer de la Penitenciarul Spital Bucureşti Rahova. "Transferul s-a realizat datorită afecţiunilor medicale cronice de care suferă, ţinându-se cont inclusiv de recomandările medicilor specialişti", a precizat Daniela Popescu. Adrian Năstase este cazat în Secţia Boli Interne, cu o altă persoană privată de libertate, într-o cameră prevăzută cu şase paturi şi grup sanitar propriu, se arată într-un comunicat de presă de luni al Penitenciarului Spital Bucureşti Jilava.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
nastase,
jilava,
penitenciar
/actualitate/adrian-nastase-transferat-la-penitenciarul-spital-jilava-9896615
9896615
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.