Adrian Ionaşcu: Blue Air s-a finanţat din vânzarea de bilete de avion

Postat la 09 ianuarie 2013 22 afişări

Adrian Ionaşcu, directorul general adjunct al Blue Air, la care firma de construcţii Romstrade, aflată în insolvenţă, deţine 89% din acţiuni, spune că până acum activitatea companiei nu a fost afectată de insolvenţa acţionarului principal.

"Vom vedea ce se va întâmpla după crearea mesei credale la Romstrade. (...) Blue Air s-a finanţat singură din vânzarea de bilete de avion", a spus el. Ionaşcu a precizat că 2013 va fi un an de conservare, fără noi curse în orar sau frecvenţe mărite de zbor. Obiectivul companiei este menţinerea cifrei de afaceri obţinută în 2012 şi a numărului de pasageri (circa 1,5 mil. persoane), potrivit lui Ionaşcu. Romstrade, firma fanion a omului de afaceri Nelu Iordache, aflat în prezent în arest preventiv şi cercetat pentru deturnarea a 25 de milioane de lei (5,6 milioane de euro) din banii alocaţi pentru construirea autostrăzii Nădlac-Arad, a intrat în insolvenţă în decembrie anul trecut la cererea unei companii din construcţii. Mai multe contracte cu statul i-au fost reziliate. Administratorul judiciar provizoriu al companiei Romstrade este Casa de Insolvenţă Transilvania.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
actualitate,
economie,
zf
/actualitate/adrian-ionascu-blue-air-s-a-finantat-din-vanzarea-de-bilete-de-avion-10444588
10444588
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.