ADMITEREA LA FACULTATE: Programe de licenţă, propuse să intre în lichidare. LISTA programelor pentru care nu se va mai organiza examen de admitere

Postat la 17 iulie 2013 51 afişări

Programe de licenţă de la instituţii de învăţământ superior din Capitală şi din ţară sunt propuse să intre în lichidare începând cu anul universitar 2013-2014, pentru acestea urmând să nu se mai organizeze admitere. De asemenea, şase instituţii de învăţământ superior autorizate să funcţioneze provizoriu nu vor mai putea organiza admitere, pentru că nu au solicitat evaluare la termen şi au mai multe nereguli.

ADMITEREA LA FACULTATE: Programe de licenţă, propuse să intre în lichidare. LISTA programelor pentru care nu se va mai organiza examen de admitere

 Ministrul delegat pentru Învăţământ Superior Mihnea Costoiu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că 183 de specializări din 37 de instituţii de învăţământ superior din ţară sunt propuse să intre în lichidare, pe baza rapoartelor de evaluare întocmite de Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS).

Potrivit documentului elaborat de Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN) în acest sens, măsura ar urma să afecteze cinci instituţii de învăţământ superior din Capitală şi una din judeţul Ilfov.

Astfel, la Universitatea Politehnica, ar urma să intre în lichidare un program de licenţă, de învăţământ cu frecvenţă (IF), denumit Ingineria prelucrării materialelor polimerice, textile şi compozite, la Facultatea de Inginerie Mecanică şi Megatronică.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/admiterea-la-facultate-programe-de-licenta-propuse-sa-intre-in-lichidare-lista-programelor-pentru-care-nu-se-va-mai-organiza-examen-de-admitere-11128854
11128854
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.