ADMITEREA LA FACULTATE 2013: Câte locuri au universităţile din ţară

Postat la 11 iulie 2013 85 afişări

ADMITEREA LA FACULTATE 2013 are loc la toate Universităţile din ţară, acestea având atât locuri fără taxă, cât şi cu taxă. Admiterea în anul I se face, la multe dintre facultăţi, pe baza unui concurs de dosare bazat pe media de la bacalaureat.

ADMITEREA LA FACULTATE 2013: Câte locuri au universităţile din ţară

 Aproape 2.400 de locuri la cele cinci facultăţi ale Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti

Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti scoate la concurs aproape 2.400 de locuri la cinci facultăţi, unde admiterea se face exclusiv pe baza mediei de la bacalaureat, mai puţin de o mie de locuri fiind fără taxă, în timp ce studenţii care vor intra pe locurile cu taxă vor plăti 2.900 de lei pe an.

Universitatea din Ploieşti scoate la concurs 2.391 de locuri la facultăţile de Inginerie Mecanică şi Electrică, Ingineria Petrolului şi Gazelor, Tehnologia Petrolului şi Petrochimie, Ştiinţe Economice şi Litere şi Ştiinţe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Din totalul locurilor disponibile la această universitate, 961 sunt fără taxă, restul fiind locuri cu taxă, pentru care studenţii vor plăti anual 2.900 de lei. Taxa de şcolarizare, majorată anul trecut cu 700 de lei, de la 2.200 de lei, rămâne aceeaşi şi în acest an universitar, au declarat reprezentanţii universităţii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/admiterea-la-facultate-2013-cate-locuri-au-universitatile-din-tara-11117166
11117166
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.