Administraţia Fondului pentru Mediu va putea amenda operatorii economici care nu-şi depun declaraţiile la termen

Postat la 29 aprilie 2013 93 afişări

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) îi va putea amenda direct pe operatorii economici care nu-şi depun la termen declaraţiile privind obligaţiile la fond, fără a mai fi necesară şi intervenţia Gărzii de Mediu, amenzile fiind cuprinse între 500 şi 5.000 de lei, potrivit unui proiect de OUG.

Administraţia Fondului pentru Mediu va putea amenda operatorii economici care nu-şi depun declaraţiile la termen

 Proiectul de Ordonanţă de Urgenţă a Guvernului (OUG) pentru modificarea şi completarea OUG nr. 196/2005 privind Fondul pentru mediu a fost lansat, vineri, în dezbatere publică pe site-ul Ministerului Mediului.

Nedepunerea la termen a declaraţiilor privind obligaţiile la Fondul pentru mediu constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 500 la 1.000 de lei, pentru persoane fizice, şi cu amendă de la 1.000 la 5.000 de lei, pentru persoanele juridice, se arată în proiect.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/administratia-fondului-pentru-mediu-va-putea-amenda-operatorii-economici-care-nu-si-depun-declaratiile-la-termen-10816686
10816686
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.