Adevărul de la raft: De unde vin produsele de la Carrefour

Postat la 04 mai 2016 8843 afişări

De unde vin produsele de la Carrefour

Adevărul de la raft: De unde vin produsele de la Carrefour

Topul după valoarea vânzărilor este similar cu cel în volum în ceea ce priveşte produsele care îl compun, diferă însă doar poziţiile. Astfel, în ceea ce priveşte cantităţile cumpărate, topul este dominat tot de fructe, însă pe poziţiile următoare se află apa şi zahărul. Diferenţele sunt date de faptul că preţul ţigărilor spre exemplu este de 6-7 ori mai mare decât al unei sticle de apă minerală, spre exemplu.

Topul Carrefour evidenţiază astfel cum arată coşul zilnic sau săptămânal al românilor, dar fiind că grupul francez este prezent pe piaţa locală cu mai multe formate de magazine, de la hipermarketuri la supermarketuri, proximitate şi online.

Vedeţi AICI De unde vin produsele de la Carrefour

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
adevarul,
carrefour,
produse
/actualitate/adevarul-de-la-raft-de-unde-vin-produsele-de-la-carrefour-15281080
15281080
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.