Actriţa care s-a transformat în bărbat pentru un rol

Postat la 14 octombrie 2011 12 afişări

Pasiunea actorilor pentru meseria lor îi determină pe aceştia să facă sacrificii şi lucruri inedite, iar o actriţă extrem de cunoscută dovedeşte acest lucru.

Glenn Close s-a "transformat" în bărbat pentru rolul din filmul "Albert Nobbs", povestea unui irlandez din secolul al XIX-lea, scrie huffingtonpost.com.

Filmul spune povestea unei femei care îşi schimbă identitatea şi chiar sexul pentru a supravieţui într-o lume dominată de bărbaţi şi strânge bani pentru a-şi deschide un magazin. Întâlnirea cu o altă femeie care pretinde că este bărbat şi prietenia cu un coleg de serviciu mai tânăr vor duce la complicaţii şi drame pentru care protagonista nu este pregătită.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arta,
film,
actor,
inedit
/actualitate/actrita-care-s-a-transformat-in-barbat-pentru-un-rol-8867495
8867495
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.