LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Acţiunile grupului APPLE au scăzut, după lansarea noilor produse. Care este motivul

Postat la 24 octombrie 2012 11 afişări

Grupul american Apple a prezentat, marţi, mai multe produse noi, însă acţiunele grupului au luat-o în jos pe bursa din SUA după lansare, întrucât specificaţiile sau chiar noile dispozitive nu au mulţumit unii investitori.

Acţiunile au coborât cu până la 2,86%, la un minim de 615,91 dolari, în urma prezentării noilor produse, dar a revenit ulterior la un declin de numai 1,8%, scrie Wall Street Journal.

Grupul american Apple a prezentat, marţi, o versiune mai mică a tabletei iPad, conform aşteptărilor analiştilor, la preţuri începând de la 329 de dolari pentru modelul de 16GB, şi a patra generaţie a iPad standard, care începe de la 499 de dolari.

Ambele tablete reprezintă ultimele completări ale unei game despre care Apple se laudă că "va oferi câte ceva pentru fiecare".

După aproape un an de speculaţii şi o lună de la lansarea iPhone 5, directortul general Tim Cook a prezentat mai multe dispozitive, incluzând versiuni îmbunătăţite ale MacBook Pro, iMac şi Mac Mini.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
APPLE,
actiuni,
produse,
bursa
/actualitate/actiunile-grupului-apple-au-scazut-dupa-lansarea-noilor-produse-care-este-motivul-10253613
10253613
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.