Acţiunile Fondului Proprietatea au revenit la maximul istoric

Postat la 13 septembrie 2013 73 afişări

Bursa de la Bucureşti a crescut uşor, cu 0,4%, în prima parte a şedinţei de vineri, pentru a patra zi consecutiv, într-o piaţă unde investitorii şi-au orientat atenţia spre acţiunile Fondului Proprietatea (FP), care au revenit la maximul istoric, de 0,71 lei/titlu.

Acţiunile Fondului Proprietatea au revenit la maximul istoric

 Piaţa a fost pe creştere uşoară încă din primele minute, însă la fel ca în precedentele şedinţe volumele de tranzacţionare au fost axate doar pe câteva acţiuni.

Dacă în primele trei zile din această săptămână investitorii şi brokerii au acordat mai multă atenţiei subscrierilor pe tranşa micilor investitori la oferta de la Nuclearelectrica, interesul a fost îndreptat vineri mai mult către acţiunile Fondului Proprietatea, care s-au întors la maximului istoric atins pe 16 august.

Începând din ultima săptămână a lunii august şi până la finalul săptămânii trecute, preţul acţiunilor FP a scăzut până aproape de 0,67 lei, însă de luni a reintrat pe creştere, îndreptându-se din nou către nivelul maxim atins în luna august.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/actiunile-fondului-proprietatea-au-revenit-la-maximul-istoric-11327156
11327156
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.