Acţiunile Fondul Proprietatea au atins un nou maxim al ultimilor doi ani

Autor: Monica Juganaru Postat la 04 aprilie 2013 29 afişări

Bursa de la Bucureşti a crescut uşor în şedinţa de miercuri, cu 0,49%, într-o piaţă în care jucătorii au fost mai activi la tranzacţionare spre finalul zilei, când transfe rurile cu acţiunile Fondul Proprietatea au urcat preţul acestora la maximul ultimilor doi ani, la 0,642 lei/unitate.

Acţiunile Fondul Proprietatea au atins un nou maxim al ultimilor doi ani

Bursa de la Bucureşti a crescut uşor în şedinţa de miercuri, cu 0,49%, într-o piaţă în care jucătorii au fost mai activi la tranzacţionare spre finalul zilei, când transfe­rurile cu acţiunile Fondul Proprietatea au urcat preţul acestora la maximul ultimilor doi ani, la 0,642 lei/unitate.

Investitorii au realizat tranzacţii cu acţiuni de 26,21 milioane lei (5,9 milioane de euro), de 2,4 ori peste rulajul din şedinţa anterioară, de 10,7 milioane lei (2,4 milioane euro).

Titlurile Fondului Proprietatea au fost cele mai lichide din piaţă, cu transferuri de 21,41 milioane lei, din care suma de 15,51 milioane lei a reprezentat două tranzacţii deal.

Preţul a închis în creştere cu 0,55%, la 0,64 lei, dar maximul zilei a fost de 0,642 lei, reprezentând cel mai înalt nivel atins după prima sesiune de la listare din ianuarie 2011.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/actiunile-fondul-proprietatea-au-atins-un-nou-maxim-al-ultimilor-doi-ani-10712964
10712964
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.