Acţiunile Carpatica au animat din nou bursa şi au sărit cu 13%

Autor: Stefan Musgociu Postat la 10 ianuarie 2013 12 afişări

Bursa a crescut cu 0,9% şi a atins cel mai ridicat nivel din ultimele opt luni, într-o piaţă unde acţiunile Banca Carpatica (BCC) au continuat să crească accelerat, cu 13%, după ce marţi au avansat cu aproape 15%, limita maximă de variaţie admisă pentru majoritatea titlurilor de la BVB.

Bursa a crescut cu 0,9% şi a atins cel mai ridicat nivel din ultimele opt luni, într-o piaţă unde acţiunile Banca Carpatica (BCC) au continuat să crească accelerat, cu 13%, după ce marţi au avansat cu aproape 15%, limita maximă de variaţie admisă pentru majoritatea titlurilor de la BVB. Spre deosebire de majoritatea şedinţelor din a doua parte a anului trecut, în ultimele sesiuni atenţia investitorilor s-a în­drep­tat şi spre alte acţiuni cu lichiditate mai redusă. Astfel, la în­chi­d­erea şedinţei de miercuri, rulaje de peste 100.000 de lei în­registrau 19 din cele 79 de companii listate pe primele trei ca­tegorii şi la secţiunea titlurilor internaţionale.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
acţiuni,
Carpatica,
bursa
/actualitate/actiunile-carpatica-au-animat-din-nou-bursa-si-au-sarit-cu-13-10448328
10448328
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.